“Door jezelf te ontwikkelen, laat je een ander groeien.”

Kinderyoga docent

Wil je kinderyoga docent worden en kinderen in hun kracht zetten? Dan is deze beroepsopleiding echt iets voor jou! Je leert hoe je yogales geeft aan groepen kinderen in de basisschoolleeftijd. 

We bieden je een scala aan leuke yogaspelletjes die kinderen bewust laat bewegen, ontspannen en ontdekken. Spelenderwijs passeren de oefeningen in verhaalvorm de revue.  

De yogafilosofie loopt als een rode draad door de opleiding.

Voor wie?

De kinderyoga opleiding is geschikt voor iedereen die kinderyoga wil toepassen in zijn of haar werk met kinderen. O.a. yogadocenten, kindercoaches, leidsters in de kinderopvang, leerkrachten, jeugdhulpverleensters en sociaal werkers die in gezinnen werken.

Certificering en registratie

Na het maken van een eindopdracht en het geven van een proeftraject ontvang je een kinderyoga certificaat en word je opgenomen in het kinderyoga register. Deze certificering geeft recht om het kinderyoga keurmerk te voeren. Na het volgen van deze opleiding is het mogelijk om een door Yoga Alliance internationaal erkend 100 uur RCYT-certificaat te ontvangen door 2 online modules te volgen.

Startdatum

11 mei 2024

Overige data:

12 mei

25 & 26 mei

Prijs: 

€ 555,-

yoga opleidingen amsterdam
yogadreams materialen
studio yogadreams kamer

Docenten

foto helen

Helen Purperhart

De kinderyoga opleiding wordt gegeven door Helen Purperhart. Helen is bekend door haar grote inzet en vernieuwende manier om kinderyoga gestalte te geven. Vanuit haar persoonlijke visie en de ervaringen die zij heeft opgedaan in yogaland, heeft Helen haar eigen kinderyoga methode ontwikkeld die mensen uitnodigt en stimuleert om yoga op een speelse manier door te geven aan kinderen. De beste manier om kinderen te onderwijzen, is vanuit authenticiteit. Helen’s missie is mensen te inspireren om op hun eigen wijze kinderyoga in de samenleving te brengen.

Laat je inspireren door onze leden

“De docenten waren zeer gedreven, enthousiast, stonden open voor alle vragen en feedback. Erg prettig in het contact. Doordat de docenten zichzelf ook kwetsbaar opstelden, zorgde dat voor openheid en vertrouwen en dat werkte door op de groep. Kortom: de begeleiding was echt top!”

Jolien

“De docenten zijn echt fijn. Het is heel duidelijk dat men heel veel kennis en ervaring in huis heeft. En ondanks dat er serieus les gegeven wordt, is er ruimte voor een gezonde dosis humor. Er wordt gelachen, maar ook gehuild, maar echt heel fijn is dat je jezelf kunt zijn. Je voelt je snel vertrouwd.”

Anoniem

“Top die hele heldere Eva Sofie. Anatomie was nieuw voor mij, maar begon het meer en meer te waarderen. Filosofie was machtig, had graag veel meer van haar willen leren.”

José

“De begeleiding was professioneel. Ingrid is zeer ervaren en wist alle vragen vol zelfvertrouwen te beantwoorden, ze neemt alle tijd die nodig is en voelt de groepsenergie en de individuele energie feilloos aan.”

Anoniem