Yogastudio Zaandam

Yogadreams, een prachtige yogastudio in zaandam

Yogadreams is een yogastudio die zich bevindt in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam. Wij beschikken over vier fantastische lichte ruime studio’s. 

ONZE MISSIE

De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van yogalessen, yogaworkshops en yogaopleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in ieders leven. Wij willen mensen de kans bieden om de yoga ervaring te delen en ​zichzelf te verdiepen op zowel persoonlijk- als professioneel vlak. Onze passie om yoga te delen mag zich als een olievlek verspreiden over heel Nederland en verder… We zien ernaar uit jou live of ONLINE te ontmoeten!

ONTSTAAN

​Tijdens een reis door Thailand kwam Myrna van Kemenade, oprichtster van Yogadreams, in aanraking met Ashtanga yoga en deze ervaring groeide uit tot een passie die zij met zoveel mogelijk mensen wilde delen. Waarom? Omdat ze zelf heeft ervaren dat yoga stress vermindert en rust in haar hoofd en in haar lichaam brengt, waardoor ze zich gezonder voelt en meer geluk ervaart.

Op 16 juli 2007 werd die droom werkelijkheid toen Yogadreams haar deuren opende.

VOLG JE HART, VOLG JE DROMEN

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’ – Myrna van Kemenade

ONZE WAARDEN

Jezelf mogen zijn, aandacht voor jezelf en ieder om je heen en prestatie buiten de deur laten zijn belangrijke ingrediënten die je terug zult vinden in alles wat we doen. Andere waarden zoals warmte, veiligheid en gezelligheid vind je ook terug in onze studio en we hopen dat iedereen die hier komt zich prettig voelt.

ONS LOGO

Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitgroeien tot een prachtige boom”

DANKBAARHEID

Dit mooie yogapad is voor Myrna begonnen met de opleiding tot Ashtanga / Poweryoga docent: “Ik ben alle mensen die yoga bij ons volgen of hebben gevolgd erg dankbaar, evenals de docenten met wie ik heb mogen samenwerken. Voor jullie vertrouwen en het delen van ervaringen en gedachtes. Door jullie inspiratie, energie en ideeën kunnen wij nog meer tegemoet komen aan ieders wensen.” ~ Myrna.