Marcel Remmé

Hoi, mijn naam is Marcel Remmé, en ik geef nu al ruim 6 jaar yogales bij Yogadreams Dit doe ik met heel veel plezier en inspiratie.

De eerste keer dat ik met yoga in aanraking kwam was in 2001 tijdens mijn opleiding tot counselor. Mediatie, bewust ademhalen, de aandacht naar binnen brengen en observeren was voor mij destijds helemaal nieuw, ik kon nog geen 5 seconden stil zitten en de stilte opzoeken in mijzelf, dat was pas echt een uitdaging.

De innerlijke rust en lenigheid die ik hervond door het beoefenen van yoga brachten mij dichter bij mezelf en ik begon te ontdekken wie ik ben. In Mexico, waar ik destijds woonde, heb ik mijn training gedaan in Critical Alignement bij een prachtige studio aan het strand van een klein kustplaatsje genaamd Zipolite. Elke maand nam ik deel aan een Yoga intensive week, met mediatie, ademhalingsoefeningen en 3 uur yoga per dag. Voornamelijk oefeningen voor rug, nek en schouders.

In de les werken we met The Backpath, een zachte strip, die gebruikt wordt voor het soepeler maken van de rug, nek en schouders. De lessen kenmerken zich door de persoonlijke benadering, waarbij ik je help om je weer bewust te worden van het lichaam, je manier van ademhalen en het opnieuw naar binnen brengen van je aandacht om vanuit je gevoel te zijn met wat zich op dat moment aandient, of je nu in stilte op je kussen zit, of op de yogamat ligt of bezig bent met de oefeningen. Ik geef les vanuit inspiratie en intuïtie dus geen les is hetzelfde. De lessen worden als uitdagend en zeer afwisselend ervaren.

Voel je welkom om de lessen te komen volgen en ik wens je een mooie reis met jezelf naar binnen toe om uiteindelijk helemaal tevreden met jezelf en jouw omgeving te zijn.

marcel remme

“Voel je welkom om de lessen te komen volgen en ik wens je een mooie reis met jezelf naar binnen toe.

Marcel Remmé

Docent bij Yogadreams

“De innerlijke rust en lenigheid die ik hervond door het beoefenen van yoga brachten mij dichter bij mezelf en ik begon te ontdekken wie ik ben.”