Marjolein Jansen

Ik maakte kennis met yoga tijdens mijn eerste zwangerschap in 1992. Zalig om de hectiek van alle dag even helemaal los te laten en bewust de connectie te maken met mezelf en het kleine mensje dat groeide in mijn buik.

Yoga komt en gaat op mijn levenspad, afhankelijk van wat ik nodig heb in een bepaalde fase. De ervaring leert mij wat past en niet past op dat moment, waar ik wil gaan en van kan leren.

Zo ontdekte ik in Myrna’s Flowlessen dat mijn lichaam goed ging op ontspanning in beweging, waarna ik Trance Dance en Ecstatic Dance tegenkwam. Vrij bewegen op mijn eigen ritme in verbinding met mijn lichaam en alles wat zich daar aandient, leert me veel over waaruit ik besta.

Die vrije beweging wilde ik ook op werkgebied, time for change! Ik heb de stap gezet naar zelfstandigheid in 2014, als Tekstenfee ben ik werkzaam op het gebied van ‘Zichtbaar worden op jouw eigen wijze’.

De passie voelen in mijn lichaam is mijn leidraad, daarmee herken ik passie in anderen. Daarnaast maak ik dankbaar gebruik van de creativiteit en intuïtie die mij ter beschikking staan. Met deze ingrediënten schrijf en redigeer ik teksten en geef ik vorm aan beeldmateriaal en websites voor o.a. Yogadreams.

Met veel plezier assisteer ik Myrna en haar team vanaf 2016 bij het vormgeven en zichtbaar maken van de passie, waarden en activiteiten van Yogadreams. Ik geniet ervan Yogadreams te zien groeien en daar onderdeel van te zijn.

marjolein jansen

“Die vrije beweging wilde ik ook op werkgebied, time for change

Marjolein Jansen

Docent bij Yogadreams

“Nothing is more exciting and bonding than creating together. – Stephen R. Covey”