“De kunst van ware ontspanning”

Yoga Nidra & Yin yoga 24uurs Yogatraining

Yoga Nidra & Yin Yoga (24 uur) | Deel 1

Yoga Nidra is een eeuwenoude yogavorm met een unieke diepe ontspanningstechniek, waarbij je lijkt te slapen en tegelijkertijd een staat van opperste alertheid bereikt, meer nog dan wanneer je wakker bent. Yoga Nidra is een combinatie van visualisatie met intenties, ademwerk en een bodyscan.

Het vermindert stress en angst, maakt rustiger en bevordert een gezonde nachtrust en spirituele groei. Een Yoga Nidra sessie kan gelijk staan aan 4 uur slaap.

Startdatum

Midweek Zeeland

27 september t/m 1 oktober

yoga opleidingen amsterdam
yogadreams materialen
studio yogadreams kamer

Yoga Nidra

  • wordt succesvol toegepast bij mensen met slaapproblemen
  • helpt als je moeite hebt om te ontspannen​
  • geeft je extra energie
  • helpt je je gedachten te ordenen
  • geeft verzachting bij hooggevoeligheid
  • ondersteunt in het doorbreken van patronen​

Je leert de theorie en de achtergrond van Yoga Nidra te begrijpen en stap voor stap toe te passen. Je ontvangt diverse scripts waarmee je vanuit je eigen ervaring verder kunt met Yoga Nidra en om Yoga Nidra zelf door te kunnen geven aan je leerlingen of in je therapie- of coachingspraktijk.

Docenten

yogadreams ingrid groot

Ingrid Groot (Hoofddocent)
De eerste keer dat ik een Yin Yoga les deed was ik verkocht. Ik wist het: dit is het! M’n lichaam voelde het als het ware, ik kon en mocht helemaal ontspannen. Het maakte mijn yoga-ervaring compleet. Ik was al 27 jaar bezig met yoga: lessen, opleidingen, retraites.

bianca coorengel docent

Bianca Coorengel
Yoga (Nidra) is een basis waar je op terug kan vallen in iedere situatie. Leefbaar en toepasbaar in het dagelijks leven.

Laat je inspireren door onze leden

“De docenten waren zeer gedreven, enthousiast, stonden open voor alle vragen en feedback. Erg prettig in het contact. Doordat de docenten zichzelf ook kwetsbaar opstelden, zorgde dat voor openheid en vertrouwen en dat werkte door op de groep. Kortom: de begeleiding was echt top!”

Jolien

“De docenten zijn echt fijn. Het is heel duidelijk dat men heel veel kennis en ervaring in huis heeft. En ondanks dat er serieus les gegeven wordt, is er ruimte voor een gezonde dosis humor. Er wordt gelachen, maar ook gehuild, maar echt heel fijn is dat je jezelf kunt zijn. Je voelt je snel vertrouwd.”

Anoniem

“Top die hele heldere Eva Sofie. Anatomie was nieuw voor mij, maar begon het meer en meer te waarderen. Filosofie was machtig, had graag veel meer van haar willen leren.”

José

“De begeleiding was professioneel. Ingrid is zeer ervaren en wist alle vragen vol zelfvertrouwen te beantwoorden, ze neemt alle tijd die nodig is en voelt de groepsenergie en de individuele energie feilloos aan.”

Anoniem