Geniet van de zomer met Yogadreams

thuis, online of vanaf je vakantieadres

Als cadeautje voor jou hebben wij onze actie verlengd tot 14 juli.

Betaal voor 10 yogalessen slechts €99,- ipv €135,-.

 
Deze lessen kun je zowel live in de studio als via livestream volgen. Dus ook ideaal als je onze lessen vanaf je vakantieadres wil volgen.
In totaal bieden we meer dan 30 lessen per week aan en zijn wij 7 dagen per week open.
 
Het abonnement start op de dag van aanschaf en eindigt automatisch na 3 maanden.
 
Aanvullende voorwaarden:
– De actie is aan te schaffen van 1 juni t/m 14 juli 2024
– De looptijd is 3 maanden
– Deze strippenkaart kun je niet wijzigen, pauzeren of opschorten.
– Er vindt in geen geval restitutie plaats.

Wie zijn wij?

Yogadreams is een yoga studio in Zaandam Vinkenstraat 36a.
Deze verborgen parel bestaat inmiddels alweer 17 jaar en is voor veel mensen een tweede thuis geworden.

Bij ons kun je heerlijk ontspannen tijdens een yogales of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio’s waar je jezelf mag zijn en verbinding kunt vinden met anderen.

Iedereen is welkom en voel je veilig om je emoties, hersenspinsels met ons te delen. Wij zijn er voor jou. Volg je hart, volg je dromen!

Yogalessen bij Yogadreams

In onze lessen vind je elementen uit verschillende vormen van yoga, afhankelijk van de achtergrond van de docent. De lessen worden door zeer deskundige en toegewijde docenten gegeven die jou niet alleen technisch begeleiden maar ook een luisterend oor zijn.

Ervaar ook wat yoga voor jou kan doen in onze warme, veilige en gezellige studio en hoe ook jij gezonder, bewuster en gelukkiger kunt leven!

Aanbod yogalessen:

* 30+ yogalessen per week live & online
* Vinyasa en flow yoga
* Rugnekschouder yoga
* Yin en yinyang
* Stress Relief
* Aerial yoga
* Kundalini

Ervaar ook wat yoga voor jou kan doen in onze warme, veilige en gezellige studio en hoe ook jij gezonder, bewuster en gelukkiger kunt leven!Let op! ALs je nieuw bent bij Yogadreams wordt er eerst gevraagd of je een account wil aanmaken voordat je de actie aan kunt schaffen. Dat kun je makkelijk doen door middel van je mailadres en een zelf gekozen wachtwoord.
Ben je al lid bij Yogadreams: dan zal er gevraagd worden of jij je in ons leden administratie systeem wil inloggen met je reguliere account.