Media

header

Docenten

Al het positieve en negatieve uit mijn verleden hebben me gebracht waar ik nu ben. Van mijn studie fysiotherapie tot de ruim tien jaar succesvolle saleservaring binnen medical devices. Van mijn burn-out tien jaar geleden tot de geboorte van onze dochter en alles er tussen in. Mijn passies, interesses en gevoel komen nu samen in mijn bedrijf en massagestudio “Revive with Erik”. Mijn huidige inspiratiebron en lerares is mijn pasgeboren dochter Yana die me nu al heel veel leert over liefde, spanning, ontspanning en het leven. Tijdens mijn massages merk ik dat veel mensen het lastig vinden om te benoemen waar men ademhaalt (borst, flank of buik). Door het geven van feedback op wat er echt gebeurt vindt er een reset plaats. Het hervinden van borst, flank & buikademhaling is de sleutel tot balans vinden tussen spanning en ontspanning, de balans tussen Yin en Yang. Waar komt mijn interesse voor ademhaling vandaan? Als kind stak ik op mijn fietsje stiekem de Rijkstraatweg in Leersum over en ging ik alleen naar de dorpsbibliotheek om daar uren in oosterse martiale boeken te lezen. Keer op keer. Thuis ging ik dan, zo klein als ik was, ademhalingsoefeningen doen. Soms deed ik oefeningen na uit films en ik ging dan zelf voelen wat die oefeningen met mij deden. Ik paste ze aan zodat het voor mij goed voelde. Onze familie omstandigheden waren nogal turbulent en ik gebruikte ademhalingsoefeningen en visualisaties om mijn hartslag te laten zakken en in slaap te komen. Dit heb ik mezelf allemaal geleerd. Sindsdien gebruik ik mijn ademhaling bewust voor spanning en ontspanning. Surfen is mijn passie, in hoge golven is het een zaak van levensbelang dat je rustig blijft en je hartslag zo laag mogelijk houdt, zowel in als onder water. Met aikido beweeg je geheel in je centrum en synchroniseer je dit met je ademhaling. Mijn kennis komt daarnaast onder andere voort uit mijn opleidingen zoals fysiotherapie, 200H yin yoga docentenopleiding, surfcoach, aikido, chigung, hockeytrainer, kinderyogadocent en natuurlijk mijn ademhalingsinstrument bij uitstek: de didgeridoo. Op dit moment studeer ik acupunctuur aan de TCMA. Naast mijn massagestudio in Yogadreams verzorg ik bedrijfsmassages, geef ik yin yogales bij Yogadreams, in Wormerveer bij Yogaprana en geef ik les bij bij retreats van “Retreat Yourself” waar ik ook de massages verzorg. Vandaag bundel ik al mijn kennis en ervaring en draag die met liefde over aan jou. Ik laat je graag delen in deze bijzondere technieken zodat ook jij de rust en balans kan hervinden of kan laten groeien.
Myrna van Kemenade
Marcel Remmé
Esther Ayou
Lies Schuring
Erna Keet
Eva-Sophie Ridderikhoff
Candy Gerritsen
Marieke Hulst
Channah van Dootingh
Ingrid Groot
Debbie van Leeuwen
Bernard Mantel
Niko Sinnige
Lonneke de Best
Maaike Aker
Mirjam Koops
Naomi van der Werf
Yvonne Alefs
Erna Laning
Deborah de Rooij
Nadia Stavast
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Yogadreams Zaandam

Over Yogadreams Zaandam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis,

Ons logo
Het logo van Yogadreams, het gingko blad, staat symbool voor: hoop, liefde, toverkracht, tijdloosheid en een lang leven. Boven het blad is een kleine cirkel zichtbaar, deze cirkel staat symbool voor het zaadje. Eigenaresse Myrna van Kemenade: “en zo zie ik het ook bij alle mensen die bij ons binnenwandelen. Bij iedereen is de volle potentie aanwezig, de yoga zorgt ervoor dat jij mag uitgroeien tot de beste versie van jezelf, net zoals het zaadje van de ginkgo mag uitbloeien tot een prachtig blad”

Uniek pand
Bij Yogadreams kun je heerlijk ontspannen tijdens een les of met een kopje thee in de lounge. Yogadreams bevindt zich in een mooi karakteristiek pand, het voormalig Luthers Wees- en Armenhuis in Zaandam, met vier fantastische lichte ruime studio's. 

Onze missie
De missie van Yogadreams is het bevorderen van bewustwording gebaseerd op de yogafilosofie en beoefening. In de vorm van het geven van lessen, workshops en opleidingen stimuleert het team van Yogadreams mensen bij het verkrijgen van inzichten, verdieping en bewustwording; ingrediënten die kunnen bijdragen aan een groter geluk in jouw leven. 

Volg je hart, volg je dromen

‘Yoga betekent voor mij bewustwording, dat je je bewust bent van je ademhaling en hoe je lichaam reageert op je denken en interacties met andere mensen. Yoga gaat vooral ook over het volgen van je hart, je intuïtie, dát doen wat echt van binnenuit komt. Volg je hart volg je dromen!’  

Myrna van Kemenade, oprichtster Yogadreams -